Herkkuosasto

Meiltä löydät ison valikoiman erilaisia herkkuja, puruluita, palkitsemisnameja ja treenimakkaroita!

Kuivaherkkumme ja suurin osa puruluistamme ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta suomalaisia laatutuotteita. Ykköshitti on sonninsudit, joita haetaan kaukaakin! Allergisten koirien iloksi meiltä löydät myös harvinaisemmat proteiininlähteet: hevonen, poro, peura, hirvi sekä kani. Purutuotteista löydät jokaiselle sopivaa tekemistä: on helppoa, hankalaa ja lähes mahdotonta syötävää!


Meillä on laaja puruluuvalikoima myös pakasteissa: kanankauloista putkiluihin ja kaikkea siltä väliltä. Myös peuranluita ja ainutlaatuisena tuotteena lihaisia kaninluita Patakani Oy:ltä.

Koira koiran herkkujen hyllyn alapuolella
Hyllyt notkuvat koirille luita ja muita herkkuja

Muutamia tuote-esimerkkejä, joita meiltä löydät:

BOOST

BOOST
Nykyajan suursuosikki! Treenimakkara, josta saat pilkottua haluamasi kokoisia nameja koirallesi. Korkea lihapitoisuus, super maistuva, myös allergisille sopivat lammas ja kani. Tämä ei tahmaa tai sotke, eikä hajoa taskussa! Kestää pakastuksen. 400g ja 800g pötköt.

Naturis logo

Naturis
Yksi suosituimmista treenimakkaroista! Ei sotke tai tahmaa, makuina mm. kana, lammas, naudanmaha ja kalkkuna. Kestää pakastuksen. 650g pötköt.

MEAT & trEAT

MEAT & trEAT
Tästä sarjasta heppa-treenimakkara allergisille! 200g pötköt.

Swiss Natural logo

Swiss Natural
Nirsojen koirien täysravinto, jota Suomessa käytetään pääasiassa palkitsemiseen. Gluteeniton, sveitsiläinen ja puolikostea tuote, 1kg ja 4 kg pussit.

platinum logo

Platinum
Puolikostea ruoka, jota pääasiassa käytetään palkitsemiseen. Korkea tuorelihapitoisuus takaa maistuvuuden! 1.5kg ja 5kg säkit.

Pala logo

Pala Petfood
Raakaa, mutta ei kosteata tai pakastettua. Ilmakuivattua, mutta ei kypsennettyä. Erinomainen maistuvuus ja ystävällinen myös herkkävatsaisille! Toimii ruokana ja palkkana.

Tessu logo

Tessu
Kuivaherkut kotimaiselta toimittajalta. Runsas valikoima eri proteiininlähteistä!

Yummeez logo

Yummeez
Koulutusherkut kätevissä uudelleen suljettavissa pusseissa!

Woolf logo

Woolf
Korkealaatuiset ja luonnolliset ilman väri- tai säilöntäaineita! Pieniä herkkukuutioita, fileitä ja suikaleita, eri proteiininlähteistä.