Kissojenruoka valikoimaa

Kissojen kuivaruoat

Kissojen kuivaruokavaihtoehtoja on nykyään tarjolla runsaasti, jokaisen kissan erityistarpeisiin! Myös yleisimmät terveyshaasteet kuten virtsatie- sekä munuaisongelmat on huomioitu valikoimassa. Kuivaruoka on helppo ja yleisin käytetty kissojen ravinto.

Meillä myytävät kissojen kuivaruokamerkit:

Applaws logo

Applaws
Kestosuosikki! Viljaton, täysin luonnollista, korkeaproteiinista ja runsaasti lihaa sisältävä ruoka, jonka maistuvuus erinomainen! Säkkikoot 400g, 2kg ja 7,5kg.

ARION logo

Arion
Gluteeniton, maistuva ja laaja tuotesarja valikoivillekin kissoille. Vaihtoehtoina kana sekä kalapohjaisia ruokia. Pussikoot 300g, 2kg ja 7,5kg.

IAMS logo

IAMS

Yli 75 vuoden kokemus eläinruoantuotannosta! Maistuva, hinnaltaan edullinen, laadukkaista raaka-aineista valmistettua täysravintoa. 3kg ja 10kg säkit.

Josera logo

Josera

Josera edustaa tutkittua ja korkeaa saksalaista laatua. Josera Emotion Line -tuotteet on kehitetty kissasi yksilöllisiä tarpeita ajatellen. Uudelleensuljettava pussi takaa kissallesi tuoreen ja maistuvan aterian, joka päivä.

Kattovit logo

Kattovit

Erikoisruokavalio mm. munuais-, virtsatie- ja suolisto-ongelmiin. Hyvin maistuva ja kohtuuhintainen tuotesarja kissasi hyvinvoinnin edistämiseen.

Leonardo logo

Leonardo
LEONARDO® Super Premium kissanruoka valmistetaan Saksassa korkealaatuisista raaka-aineista – ilman keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Ruoissa käytetään raaka-aineita joita suuret monikansalliset lemmikkiruoan valmistajat eivät pysty ostamaan markkinoilta riittävissä määrin, jos ollenkaan. Näinollen löydät myös innovatiiviset ainesosat ruuista, kuten krilli, viinirypäleensiemenjauho ja STAY-Clean™.

N&D logo

N&D

N&D täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (70%) ja täysin viljaton uuden sukupolven kissan täysravinto. Se ei sisällä kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista huonosti sulavista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä suolaa tai kemiallisia säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (44 %) ja vähemmän hiilihydraatteja ja mikä tärkeintä, proteiini on korkealaatuista eläinproteiinia.

Royal Canin logo

Royal Canin

Kissojen makusuosikki, eli nirsojen valinta. Laaja tuotesarja, jossa jokaiseen erityistarpeeseen sopiva ruokavaihtoehto.

Werraton logo

Werraton
Kotimainen, kananmuna pääasiallisena proteiinin lähteenä. Sopii hyvin myös herkkävatsaisille kissoille!