Koirien kuivaruoat

Perinteisellä kuivaruokinnalla tarkoitetaan ruokavaliota, jossa pääasiallinen ravinto koostuu täysravinto-nappulasta. Tämä ruokintamalli on omistajalle helppo ja hygieeninen vaihtoehto, ja toimii suurimmalle osalle koirista kohtuullisesti. Nappulamerkkien ja sisältöjen välillä on kuitenkin merkittäviä eroja, eli laadukkaan ruokavalion luomiseksi on omistajan tunnistettava koiransa yksilölliset tarpeet ja valittava sopiva ruoka niiden mukaan.

Koira kuivaruokasäkkien päällä
Sara koiransa kanssa koiranruokasäkkien ympäröimänä

Meillä myytävät koiran kuivaruokamerkit:

ACANA logo

Acana

Kanadalainen kestosuosikki, jossa runsaasti eläinproteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja. Makuvaihtoehtoja runsaasti, myös allergisille! Acanan valmistukseen käytettävät eläinproteiinit kasvatetaan ja pyydetään kestävän kehityksen mukaisesti. Säkkikoot 2kg, 6kg, 11,4kg sekä 17kg.

ARION logo

Arion

Euroopan yksi suosituimmista kuivaruoista! Gluteeniton, lyhyt tuoteselosteinen, laadukas täysravintosarja, josta lammas ja kana suosituimmat meillä. Nappulakoot pienistä isoihin.

BELCANDO logo

Belcando

Runsaasti eläinproteiinia sisältävä sarja, missä oma sarjansa nirsoille koirille ja toinen sarja, joka toimiva allergisille koirille. Laadukkaat raaka-aineet, hyvä maistuvuus, arvostettu perheyritys taustalla.

Cibau logo

Cibau

Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen, vehnätön tuotesarja, nappulakokoja pienistä isoille koirille! Laadukkaat raaka-aineet sekä allergisille super-suosittu, sisällöltään puhdas kala-riisi–ruoka. Valittavana kana, lammas sekä kala, säkkikoot 2,5kg-3kg sekä 12kg.

Dagsmark logo

Dagsmark

Suomalainen, edullinen, maistuva perusruoka-sarja! Makuina mm. kala ja siipikarja, vaihtoehdot myös aktiivisille, ylipainoisille ja pennuille.

Eukanuba logo

Eukanuba

Kasvattajienkin suosikki ja suosittelema, runsas tarjonta erilaisille koirille! Isojen pentujen ruoka erityissuosiossa matalan kalsium-fosfori –suhteensa ansiosta. Makuvaihtoehtoina kanaa, lammasta ja kalaa. Myös erikoisruokavaliot mm. nivelhyvinvoinnille, suolisto-ongelmiin, ylipainoon ja iho-ongelmiin.

Golden Eagle logo

Golden Eagle
Vehnätön, herkkävatsaisillekin toimiva ruokasarja! Golden Eaglen makuvalikoimasta löydät ankkaa, kalaa, kanaa ja lammasta sekä kalkkunaa. Sarjasta löydät myös hypo-allergeeniset ruoat lohi-peruna, ankka-peruna ja lammas-riisi. Säkkikoot pienistä isoihin!

Josera logo

Josera/Josidog
Saksalainen kestosuosikki, vehnätön, simppeli ja laadukas perusravinto käyttäjäystävällisellä hinnalla. Laajasta valikoimasta koiran eri tarpeisiin vaihtoehdot: on kevyempää, rasvaisempaa, pennulle, aikuiselle ja seniorille! 15kg säkit.

Nature's Protection logo

Nature’s Protection

Valikoimassamme erikoisruoat, mm. valkoisille koirille tarkoitetut, laadukkaat täysravinnot!

ORIJEN logo

Orijen

Huippulaadukas, korkeaproteiininen ja viljaton luottosuosikki.

PrimaDog logo

Primadog

Edullinen ruokasarja ilman vehnää, useampi tuote myös täysin viljaton! Hiilihydraatin lähteenä peruna riisin sijaan. Vaihtoehtona myös suosikki peura-kalkkuna allergisille.

Royal Canin logo

Royal Canin

Vuosien saatossa paikkansa lunastanut ruokasarja, jossa runsas valikoima erikokoisille koirille ja niiden erilaisiin tarpeisiin. Nirsojen koirien kestosuosikki!

Rokka logo

Rokka
Vehnätön ruokasarja jossa erinomainen hinta-laatu –suhde. Vaihtoehdot ylipainoisille ja aktiiviruokaa kaipaaville.

Werraton logo

Werraton

Kotimainen, suurin suosion saavuttanut tuotesarja, jossa pääproteiinin lähteenä kananmuna, jonka koirat käyttävät erinomaisesti hyödyksi. Närästäville koirille kevyt –tuotteet suosiossa, töitä tekeville aktiivi–versio, kotikoirien keskuudessa suosituin aikuisten viljaton. Myös pennuille, sekä isoille että pienille, oma ruokansa!

Zaaron logo

Zaaron

Suuren suosion saavuttanut merkki, jossa gluteeniton ja puhdas sisältö, makuina kana, kala ja lammas. Valmistuksessa käytetty sekä tuoretta, että kuivattua lihaa. Maistuvuus saa usein kiitosta, ja tämä käy myös usein suolisto-ongelmaisille erinomaisesti! Säkkikoot 2kg ja 12kg.