Koirien raakaruoat

Raakaruokinnalla tarkoitetaan ruokavaliota, jossa pääasiallinen raaka-aine on raakaliha. Nykyisin raakaruokintaan on tarjolla vitamiinit ja hivenaineet sisältäviä täysravintovalmisteita, mutta monipuolisen raakaruokinnan voi koostaa myös itse, kunhan perusteisiin ensin perehtyy. Raakaruokinnalla saavutetaan usein hyviä tuloksia allergisten koirien hoidossa, ja myös nirsot koirat syövät lihaa yleisesti mielellään. Raakaruokinnalla oleva koira tarvitsee lisäravinteina tiettyjä vitamiineja.

Pakastimesta nostetaan raakaruokatuotteita ostoskoriin

Meillä myytävät koirien raakaruokamerkit:

Fanimal logo

F-animal

Suomalainen 2011 perustettu lemmikkien raakaruokaan erikoistunut raakaruoan valmistaja Järvenpäässä. Tarkoituksena on jatkaa laadukkaan Suomalaisen raakaruoan valmistamista sekä laajentaa valikoimaamme jatkuvasti uusilla tuotteilla, myös sellaisilla joita ei muilla valmistajilla mahdollisesti ole tarjota. Valikoimasta löytyy mm. luuttomat hevosen, kalkkunan, lampaan ja poron jauhelihat.

Hau-Nau logo

HAUNAU
Pieni, kotimainen toimittajamme, jolta tilaamme laadukasta, luutonta peuranlihaa.

 
MUSH logo

MUSH
Tunnettu sarja, joka valmistetaan Pietarsaaren pikkukaupungissa Pohjanmaalla. Tehtaalla on ollut koiranruokatuotantoa 1980-luvulta saakka! Mush tuotteet eivät sisällä viljoja tai lisä- tai säilöntäaineita. Heiltä löydät raakoja täysravintoja, raakalihoja, luita ja erilaisia pakastettuja yksittäistuotteita. Valikoima on laaja.

NEUfrau logo

NEUfrau
Vuonna 2005 perustettu porilainen perheyritys, joka valmistaa koirien tuorepakasteruokaa laadukkaista, kotimaisista raaka-aineista. Ruoat valmistetaan huolellisesti käsin pienissä tuotantotiloissa, jonne asiakkaat ovat aina tervetulleita vierailulle. NEUfraulle on myönnetty avainlippu.

Tessu logo

TESSU
Olipa lemmikkisi raakaruokailija tai sekasyöjä, Tessun raakapakasteista löytyy joka makuun ja ruokavalioon sopivaa evästä! Kotimainen Tessu-raakaruoka on laadukasta ja aina mahdollisimman lähellä tuotettua lihaa, kalaa, luita, rustoja ja sisäelimiä. Luuttomat tuotteet voidaan myös raakaruoka-nimestään huolimatta kypsentää herkkämahaisemman lemmikin ateriaa varten.