Pieneläimille

Pieneläimet ovat suosittu lemmikkieläinryhmä ja korona-vuosina suosio erityisesti lapsiperheiden keskuudessa ”räjähti”. Pienestä koostaan huolimatta nämä lemmikit kaipaavat laadukasta ruokintaa ja hoitoa, sekä soveltuvat elinolosuhteet virikkeineen.

Valikoimastamme löydät runsaan valikoiman ruokia, herkkuja, kuivikkeita, pesämateriaaleja, aktivointivirikkeitä, kuivikkeita ja juomapulloja, sekä muita tarvikkeita. Hyllystämme suoraan löydät muutaman perusmallisen häkkivaihtoehdon, ja 1-2 viikon toimitusajalla löydämme teille myös erikoisemmat häkkivaihtoehdot, mihin tahansa tarpeeseen!

Meiltä löydät myös super-laadukkaan ja suositun kotimaisen heinän! Tätä haetaan kauempaakin, laatu tasainen ja aina maistuva!

Neuvomme mielellämme pieneläinten hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Marsujen ja kanien kynsienleikkuut hoituvat myymälässämme maanantaista torstaihin klo 10-18, 8 € / kerta.

Kanien ja jyrsijöiden ruoka yms. valikoimaa

Muutama poiminta meillä myytävistä tuotemerkeistä:

Altromin logo

Altromin
Kasvattajienkin suosima, laadukas pellettimuotoinen täysravinto kaneille, marsuille, chinchilloille ja rotille sekä hiirille. Irtomyynnissä ja 12,5kg säkeissä.

Genesis Ultra logo

Genesis Ultra 
Laadukas, maistuva ja suosittu luottotuote kaneille ja marsuille! Sisältää omega 3- ja 6 –rasvahapot, prebiootit MOS ja inuliini ja runsaasti hyödyksi käytettävää kuitua.

JR farm logo

JR Farm
Laaja valikoima täys- sekä täydennysravintoja kaneille ja jyrsijöille! Runsaasti erilaisia aktivointiin ja palkitsemiseen sopivia luonnollisia herkkuja ja nameja.

Versele-Laga logo

Versele-Laga
Tunnettu tuotemerkki joka tarjoaa ison valikoiman täysravintotuotteita kaikille jyrsijöille sekä kaneille! Valikoimassa myös runsaasti herkkutuotteita ja palkitsemistuotteita. Säkkikoot pienistä 400g pusseista aina isoihin 20kg säkkeihin asti.